Hodnocení obchodu

5,0 346 hodnocení
Přidat hodnocení
5
340x
4
4x
3
0x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
PK Avatar autora | 20.11.2018
Super, určitě e-shop doporučuji všem, s výběrem zboží zde výborně poradili, prostě bezva :)
MM Avatar autora | 14.11.2018
Objednávám zde pamlsky a už nekupuju nikde jinde - nejvíce sedí rozměrem a hlavně složením. Někdy mi fena odmítala po půl hodině, večer nechtěla jíst, ale po peletkách není přecpaná a v klidu sní i své jídlo z misky. :-) Doporučujeme!
MS Avatar autora | 6.11.2018
Určitě doporučujeme skvěle poradí a postroj perfektně padne děkujeme !????
IK Avatar autora | 5.11.2018
super,doporučuji
TR Avatar autora | 5.11.2018
Samozřejmě opět spokojenost. Špatně jsem měřila a následná bezproblémová výměna ve stánku, super a moc díky!
IS Avatar autora | 5.11.2018
Příjemné jednání, odbornost, spolehlivost.
M Avatar autora | 5.11.2018
Postroj perfektně sedí. Musím moc poděkovat za odborné poradenství a vstřícnost při prodeji. Naprostá špička!!
AW Avatar autora | 4.11.2018
perfektně sedí, profesionální a odborné poradenství
EJ Avatar autora | 4.11.2018
KH Avatar autora | 4.11.2018
Perfektní výběr zboží, vše skladem (všechny barvy, velikosti, ...), naprostá profesionalita při poradenství nejen v oblasti postrojů. Komunikace vždy s úsměvem. Postroj i na nestandardní rozměry psa (Kira děkuje!, ten její longový postroj je nejen padnoucí, ale i roztomilý!) :)
AO Avatar autora | 4.11.2018
MushGo jsem nejprve navštívila jako stánek osobně, poté jsem objednávala z e-shopu a maximální spokojenost ???? Skvělá komunikace, doprava v pořádku ????
NT Avatar autora | 4.11.2018
Vše bylo v pořádku. Víc takhle spolehlivých a příjemných obchodů.
JP Avatar autora | 4.11.2018
Maximální spokojenost :)
LG Avatar autora | 4.11.2018
Všechno proběhlo a na jedničku. Spokojenost. Děkujeme
ZM Avatar autora | 2.11.2018
Naprostá spokojenost! Z e-shopu mi velmi ochotně poradily s výběrem velikosti a poslaly i fotky do mailu, pro názornou ukázku. Doporučuji!
KD Avatar autora | 22.10.2018
S eshopem MushGo jsem spokojená velice - jak se sortimentem, tak s domluvou ohledně dodání/převzetí zboží. Vřele doporučuji!
JJ Avatar autora | 12.10.2018
Plná spokojenost.
AB Avatar autora | 11.10.2018
Spokojenost, nemám žádné výhrady.
TR Avatar autora | 11.10.2018
Mám ráda obchody, kde vám poradí, najdou řešení a nesnaží se jen prodat.
KL Avatar autora | 9.10.2018
Příjemný přístup, skvělá domluva, nízké ceny a kvalitní produkty :-)

Stránka 1 z 18 , položek celkem: 348

Provozovatel webu MushGO, s.r.o., jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace